onderzoek en advies in recreatie en toerisme

artikelen - edwin van der woude nieuwe senior adviseur

Edwin van der Woude nieuwe senior adviseur

Soms heb je als bureau mooi nieuws te melden. Steeds vaker komen er vragen op ons bureau af als het gaat om (regio)marketing en toeristische informatievoorziening. Mooie en vaak complexe vraagstukken. In de praktijk zochten we daarvoor al vaker de samenwerking met Edwin van der Woude. Dat leidde telkens tot veel synergie. En hoe leuk is het dan om te kunnen melden dat Edwin vanaf 2019 ons bureau komt versterken als senior adviseur!

Edwin (leefstijl: avontuurzoeker) was directeur bij regiomarketingorganisatie Marketing Drenthe, Top van Groningen en is dat nog steeds bij Marketing Oldambt. Hij was projectleider Versterking Ondernemerschap Toeristische en Recreatieve Sector en is expert/coach in het Drentse Recreatie Expertteam. Edwin heeft veel kennis op het gebied van strategische marketing en regiomarketing en kan dat ook zeer goed vertalen naar tactisch en operationeel niveau. De laatste zeven jaar is hij met name actief in toeristische regiopromotie; wat doorgaans een complex Umfeld van overheid, belangenorganisaties en toeristische ondernemers kent. 

Edwin gaat zich bij het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd bezig houden met vraagstukken rondom destinatiemarketing en de organisatie van toeristische informatievoorziening, en weet dit te verbinden aan de bredere context van (beleids)opgaven in de vrijetijdssector. Edwin helpt ondernemers in de vrijetijdssector graag verder in de complexiteit van de marketingopgaven.

Vanaf 1 januari 2019 is Edwin voor ons bureau inzetbaar. Nieuwsgierig naar wat wij samen met hem voor u kunnen betekenen? U kunt hem nu alvast bereiken op woude@ruimteenvrijetijd.nl.