onderzoek en advies in recreatie en toerisme

wie zijn wij - agnes holtjer

Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is in 2011 opgericht door Tinco Lycklama à Nijeholt en Jan Jaap Thijs, die beiden jarenlange ervaring hebben opgedaan met onderzoek en advies in de vrijetijdssector als projectleiders en senior adviseurs bij het Kenniscentrum Recreatie.

Agnes Holtjer

Agnes Holtjer (leefstijl: Avontuurzoeker) is een expert en professional op het gebied van toerisme, recreatie en hospitality. Ze is al vele jaren actief als adviseur in de vrijetijdseconomie en heeft een ondernemersachtergrond in de branche zelf (als zelfstandig hotelier). Ze kan goed schakelen in een snel veranderende omgeving en is zeer ervaren als het gaat om bestuurlijke en beleidsmatige processen. Door haar ervaring als bestuurder en toezichthouder (o.a. Koninklijk Horeca Nederland en Rabobank) en haar operationele kwaliteiten (o.a. voorzitter Recreatie Expert Team Drenthe) is ze breed inzetbaar in multidisciplinaire teams. Ze is analytisch en resultaatgericht en weet als verbinder zaken in beweging te krijgen. Door haar vele (inspiratie-)reizen is ze eveneens goed op de hoogte van trends en (duurzame) ontwikkelingen in de sector. Haar specialiteiten liggen op het gebied van stakeholdersmanagement, beleidsadviezen, wet- en regelgeving en ondernemersvraagstukken.

Als avontuurzoeker die haar carrière in de reiswereld is begonnen, reist ze graag. Naast 'rugzakvakanties' naar verre en bijzondere bestemmingen kan ze ook genieten van een luxe culturele stedentrip binnen Europa. Daarnaast is ze dol op haar paarden en honden, waardoor ze veel in de natuur is te vinden. Met haar achtergrond als hotelier en restaurateur is het bijna vanzelfsprekend dat ze geniet van een goed diner met vrienden en familie. Agnes is maatschappelijk betrokken en zet zich vrijwillig in voor een aantal organisaties.

LinkedIn Twitter