onderzoek en advies in recreatie en toerisme

wie zijn wij - edwin van der woude

Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is in 2011 opgericht door Tinco Lycklama à Nijeholt en Jan Jaap Thijs, die beiden jarenlange ervaring hebben opgedaan met onderzoek en advies in de vrijetijdssector als projectleiders en senior adviseurs bij het Kenniscentrum Recreatie.

Edwin van der Woude

Edwin (leefstijl: Stijlzoeker) was directeur bij regiomarketingorganisatie Marketing Drenthe, Top van Groningen en is dat nog steeds bij Marketing Oldambt. Hij was projectleider Versterking Ondernemerschap Toeristische en Recreatieve Sector en is expert/coach in het Drentse Recreatie Expertteam. Edwin heeft veel kennis op het gebied van strategische marketing en regiomarketing en kan dat ook zeer goed vertalen naar tactisch en operationeel niveau. De laatste zeven jaar is hij met name actief in toeristische regiopromotie; wat doorgaans een complex Umfeld van overheid, belangenorganisaties en toeristische ondernemers kent. 

Edwin houdt zich bij het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd bezig met vraagstukken rondom destinatiemarketing en de organisatie van toeristische informatievoorziening, en weet dit te verbinden aan de bredere context van (beleids)opgaven in de vrijetijdssector. Edwin helpt ondernemers in de vrijetijdssector graag verder in de complexiteit van de marketingopgaven.

Edwin van der Woude | Senior adviseur
Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd
Telefoon:  06 22 99 09 69
Mail: woude@ruimteenvrijetijd.nl

LinkedIn Twitter