onderzoek en advies in recreatie en toerisme

wie zijn wij - jan jaap thijs

Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is in 2011 opgericht door Tinco Lycklama à Nijeholt en Jan Jaap Thijs, die beiden jarenlange ervaring hebben opgedaan met onderzoek en advies in de vrijetijdssector als projectleiders en senior adviseurs bij het Kenniscentrum Recreatie.

Jan Jaap Thijs

(Leefstijl: Avontuurzoeker) is sociaal geograaf met hart voor het landelijk gebied. Hij heeft een scherp oog voor de ruimtelijke context van vrije tijd. In zijn adviezen staat het proces voorop, omdat onderzoek en advies echt relevant worden als ze zijn gedeeld met stakeholders. Zijn specialiteiten zijn beleidsadvisering bij lagere overheden en ondernemers, leefstijlanalyses, de bijzondere opgaven in de verblijfsrecreatie, visievorming en proces.

Jan Jaap brengt zijn vrije tijd veel door in de natuur, waarbij wandelen zijn grote hobby is en waarbij hij graag op zoek gaat naar routes waar hij nog niet eerder is geweest. Ook vakantie betekent voor Jan Jaap vooral erop uit gaan. Met zijn gezin zoekt hij telkens een andere bestemming, maar altijd een bijzondere, unieke vakantiewoning in de natuur, in een omgeving waar veel cultuurhistorie is te vinden.

Jan Jaap Thijs | Senior adviseur & partner
Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd
Tel: 06 51174193
Mail: thijs@ruimteenvrijetijd.nl

LinkedIn

Twitter