onderzoek en advies in recreatie en toerisme

wie zijn wij - martijn huijgen

Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is in 2011 opgericht door Tinco Lycklama à Nijeholt en Jan Jaap Thijs, die beiden jarenlange ervaring hebben opgedaan met onderzoek en advies in de vrijetijdssector als projectleiders en senior adviseurs bij het Kenniscentrum Recreatie.

Martijn Huijgen

(Leefstijl: Stijlzoeker) Vanaf zijn 15e stond Martijn al achter de bar op een camping. Na zijn studie en een wereldreis van anderhalf jaar, kwam hij terecht op een recreatiepark in Friesland. Hier heeft hij 4 jaar met veel enthousiasme gewerkt als bedrijfsleider. De passie voor toerisme resulteerde ook in een bestuursfunctie bij Jong Recron, een organisatie voor jonge ondernemers en collega’s die werkzaam zijn in de recreatie onder de 35 jaar. Met deze ervaring draagt hij nu, doormiddel van onderzoek en advies, zijn steentje bij aan de recreatiesector, met de focus op vitaliteitsonderzoeken. 

In zijn eigen vrije tijd gaat Martijn ook zelf graag op pad, op zoek naar andere culturen, mooie natuur om in te wandelen en om in te duiken. Martijn studeert deeltijd aan de Open Universiteit, waar hij bezig is met een Master Management. De overige tijd brengt hij door in Groningen, met sport (korfbal en squash), films en series kijken en met zijn vriendin.  

Martijn Huijgen| Adviseur
Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd
Tel: 06 21828023
Mail: huijgen@ruimteenvrijetijd.nl

LinkedIn