onderzoek en advies in recreatie en toerisme

wie zijn wij - sanne meekes

Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is in 2011 opgericht door Tinco Lycklama à Nijeholt en Jan Jaap Thijs, die beiden jarenlange ervaring hebben opgedaan met onderzoek en advies in de vrijetijdssector als projectleiders en senior adviseurs bij het Kenniscentrum Recreatie.

Sanne Meekes

Sanne (Leefstijl: Plezierzoeker) heeft een achtergrond in toerisme, recreatie en sociale geografie. Als net afgestudeerde sociaal geografe met een specialisatie in culturele geografie en toerisme, neemt ze de kennis van haar opleiding mee het werkveld in. Sanne houdt zich het liefst bezig met vraagstukken omtrent de effecten van toerisme op de leefomgeving. Zelf houdt ze ook erg van op vakantie gaan of een dagje uit, maar vindt het belangrijk dat de lusten en lasten van toerisme in balans zijn. Haar streven is het creëren van een duurzame en veerkrachtige toeristische sector.

Sanne brengt haar vrije tijd graag met vrienden door. Ook bezoekt ze graag een festival of is ze te vinden in het volleybalveld. Haar vakanties brengt ze op veel verschillende manieren door, van een stedentrip met vrienden, tot een (verre) reis naar een nog onbekende bestemming. Tijdens deze vakanties is ze het liefst actief en sportief bezig: ziplinen, raften, canyoning, bungeejumpen, mountainbiken, het kan voor haar niet gek genoeg. 

Sanne Meekes | Adviseur
Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd
Telefoon:  06 1512 5153
Mail: meekes@ruimteenvrijetijd.nl

LinkedIn