Edwin van der Woude

Ervaren strateeg en marketeer die gemakkelijk pendelt tussen strategie en uitvoering.

Edwin is door zijn ervaring breed thuis in de sector. Zijn expertise is destinatiemarketing en de organisatie van toeristische informatievoorziening van regio’s. Hoewel hij vooral een strateeg is, switcht hij door zijn praktische ervaring ook gemakkelijk naar de uitvoering en de praktische haalbaarheid van strategische keuzes.

Creatief in vinden van oplossingen
Edwin is zeer creatief in het vinden van oplossingen en invalshoeken. Ieder project is uniek; tegelijk is vanuit andere projecten en ervaring altijd weer inspiratie voor een oplossing te vinden. Die verbanden ziet hij direct.

Niet voor in de bureaula
Het liefst werkt hij aan projecten met een strategische insteek; beleidsplannen, bedrijfsstrategieën of toeristische profielen. Maar alleen als ze werkelijk tot uitvoering worden gebracht. Plannen voor in de bureaula, daar doet hij niet aan.

Stijlzoeker
Edwin heeft het meest van een stijlzoeker. Hij gaat niet graag twee keer naar dezelfde plek op vakantie, gaat niet mee in de massa en kiest altijd voor comfort. Zijn beste vakanties: de roadtrips door de Verenigde Staten en het huisje op een heuvel in Umbrië.

In het kort

fiber_manual_record Senior adviseur

fiber_manual_record Van strategie tot uitvoering

fiber_manual_record Enthousiast en open

fiber_manual_record Resultaat- en mensgericht

fiber_manual_record Leefstijl: stijlzoeker

fiber_manual_record Blij moment: op de tennisbaan

Uitgelichte projecten van Edwin

Geef een reactie