Maythe Sluik

Bijna uit de schoolbanken, gefocust op een vergroening van de toerisme- en recreatiesector.

Maythe is bij ons aan het afstuderen op het gebied van duurzaamheid. De aankomende tijd gaat ze een methodiek ontwikkelen waarmee bestemmingen kunnen worden geaudit op duurzaamheid. Hiermee hoopt ze haar steentje te kunnen bijdragen aan de vergroening van de sector.

Blik op vooruit

Maythe is nieuwsgierig en heel precies. Gedurende haar opleiding heeft ze ervaring opgedaan met verschillende vraagstukken op het gebied van toerisme en recreatie. Hierbij heeft haar creatieve, maar realistische denkwijze haar altijd tot een oplossing gebracht.

Yin en Yang

Voor Maythe is het belangrijk om de branche een eenheid te laten vormen met bewoners en natuur. Een eenheid waarbij de toerist, de lokale bevolking en de natuur naast elkaar kunnen bestaan. Ontdekken hoe een plek (be)leefbaar kan worden en blijven, doet haar hart sneller kloppen! Het samen brengen van verschillende belangen en doelen binnen een idee, is iets waar ze goed in is.

Vrije tijd is samen zijn

Zowel tijdens sport als in haar vrije tijd heeft Maythe mensen om haar heen. Zo sport ze in een volleybalteam en gaat ze vaak met vrienden op stap om nieuwe ontdekkingen te doen of om samen in restaurants nieuwe gerechten te gaan ontdekken.

In het kort

fiber_manual_record Afstudeerder

fiber_manual_record Expertise: Duurzaamheid

fiber_manual_record Oog voor detail

fiber_manual_record Drijfveer: bijdragen aan een waardevolle sector

fiber_manual_record Leefstijl: stijlzoeker

fiber_manual_record Blij moment: een nieuwe favoriete plek ontdekken

Uitgelichte projecten van Maythe

Geef een reactie