Rick van Zadelhoff

Strategische, analytische en betrokken adviseur

Rick heeft een open en analytische blik en heeft veel kennis opgebouwd in de vrijetijdssector. Hij heeft ervaring in (strategische) bestemmingsmanagementprojecten, leefstijlen, visievorming en heeft hierbij aandacht voor de balans tussen bezoeker, bewoner, ondernemer en het landschap waarin dat samenkomt.

Onderzoek en visie

Hij werkt graag aan projecten waar een mooie mix van onderzoek en visievorming samenkomen. Met zijn analytische blik kijkt hij naar data van onderzoeken en weet dat te om te zetten naar kansen. Rick volgt trends en ontwikkelingen in de sector op de voet en past deze op een praktische manier toe in projecten.

Samen werken aan het beste resultaat

Hij werkt graag aan projecten waarin belangen van verschillende stakeholders samenkomen. Op deze manier krijg je een resultaat met het meeste kans van slagen. Geen adviezen vanuit onderbuikgevoel, maar gebaseerd op onderzoek.

Stijlzoeker

Rick past het meeste bij de stijlzoeker. Ontspannen en een gezonde focus op het werk in een mooie mix. Hij gaat graag de natuur in en bezoekt met zijn gezin attracties, steden en onontdekte plekken. Meest verrassende stad die hij bezocht: Helsinki. Beste vakantie: roadtrip via Oostenrijk en Slovenië naar Kroatië.

In het kort

fiber_manual_record Medior adviseur

fiber_manual_record Breed inzetbaar

fiber_manual_record Analytisch en betrokken

fiber_manual_record Drijfveer: vrijetijdseconomie in balans

fiber_manual_record Leefstijl: stijlzoeker

fiber_manual_record Blij moment: weekend weg met het gezin

Uitgelichte projecten van Rick