Nieuws

Inspiratiesessie Toerisme TOP, donderdag 24 september 15.00

Voorafgaand aan de Toerisme TOP worden deze week verschillende inspiratiesessies aangeboden. Op donderdag 24 september om 15.00 verzorgt onze Annemiek een webinar over de impact van corona op trends. Benieuwd? Via themaweektoerisme2020.nbtc.events kun je de inspiratiesessie volgen.

Ontwikkelingen buitelen zo ongeveer over elkaar heen. Waar we een paar jaar geleden nog spraken over meer bezoekers en meer bestedingen, hebben we het nu over kwaliteitstoerisme en een betere balans tussen economie en leefbaarheid.

Annemiek heeft in de ruim twaalf jaar die ze werkzaam is als adviseur en onderzoeker de onderwerpen en het denken zien veranderen. Corona legt volgens haar een nóg grotere urgentie op vraagstukken die toch al speelden in de vrijetijdssector. We kennen allemaal de beelden van de grote drukte in de natuur deze zomer, maar ook de behoefte aan digitale oplossingen wordt steeds groter. Trends die volgens Annemiek in hoog temp versneld worden door de coronacrisis. Welke ontwikkelingen zijn relevant? Hoe kunnen we hier concreet op inspelen? En wat vraagt dat van ons? Aan de hand van praktische voorbeelden deelt Annemiek haar visie.

Meer weten? Neem contact met Annemiek Riefel via riefel@ruimteenvrijetijd.nl

Annemiek Riefel onderzoek advies ruimte vrije tijd toerisme recreatie

Annemiek Riefel

Expert trendonwikkeling