Natasja SonderenNieuws

Een maand geleden, op 16 augustus, is Natasja als adviseur begonnen bij Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd. Ze stelt zichzelf graag aan u voor: “Mijn naam is Natasja en ik ben net afgestudeerd als ‘Toerisme Professional’. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd aan de slag mag als adviseur. De afgelopen weken smaken naar meer en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met alle vragen en opdrachten die op mijn pad komen!

 

Leergierig

Natasja Sonderen adviseur toerisme recreatie onderzoek ruimte en vrije tijd (2)Ik heb een erg brede interesse en daarom was ik lang zoekende naar een baan waar ik veel energie van krijg. Wat ik wel wist is dat ik graag leerde en wil blijven leren. Ik had pas het gevoel dat ik op de juiste weg was toen ik Algemene Cultuurwetenschappen ging studeren aan de Radboud Universiteit. Tijdens deze studie leerde ik veel over alle facetten van cultuur en vrijetijdsbesteding. Toch voelde de opleiding voor mij erg abstract en zonder een duidelijke richting. Tijdens mijn studie begon ik me steeds meer te verdiepen in de toeristische sector en de ontwikkeling van duurzaam toerisme. Toen ik deze interesses aan elkaar koppelde, wist ik dat ik de toerisme- en vrijetijdssector in wilde. Daarom maakte ik de switch naar de internationale (Engelstalige) opleiding Tourism Management aan Hogeschool Inholland.

Van studie naar werk

Tijdens mijn studie heb ik met veel plezier opdrachten gedaan voor fictieve en ‘echte’ opdrachtgevers. Deze opdrachten varieerden van een marktonderzoek tot productontwikkeling en van managementvraagstukken tot beleidsontwikkeling. Gedurende mijn afstudeeropdracht voor het Nationaal Park Duinen van Texel liep ik tegen de vacature van Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd aan. Ik was gelijk enthousiast! Gelukkig was er een wederzijdse klik en heb ik nu een baan waar ik veel energie van krijg.

In mijn vrije tijd

Ik ben geboren en getogen in Winterswijk-Kotten, in het oosten van de Achterhoek. Door mijn studies heb ik deze groene regio verruild voor Zwolle, Nijmegen en nu Diemen. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in om te wandelen en te fotograferen. Ook spreek ik graag met vrienden af om lekker te eten, te borrelen of een spelletje te doen. Tijdens mijn vakantie ga ik graag de bergen in om te hiken en te kamperen. Ook maak ik graag (verre) rondreizen om nieuwe landen te zien en kennis te maken met (voor mij) nieuwe culturen om te leren over de taal, geschiedenis en lokale keuken. Hoog op mijn wensenlijst staan Nieuw-Zeeland, Vietnam en Ecuador.

 

Ik kijk erg uit naar wat de toekomst brengt en wie weet tot ziens bij het Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd!