NieuwsVitaliteit

Twee jaar werk ik inmiddels bij het bureau voor Ruimte een Vrije Tijd. In mijn allereerste project werd ik meteen op een vitaliteitsonderzoek gezet; want ja, met een camping en Jong-Recron achtergrond past dat natuurlijk perfect!

 

En het bleek een uitermate goede keuze. Met heel veel interesse voor de ondernemers, de hotels, kampeer- en bungalowterreinen en groepsaccommodaties heb ik (met enorm veel plezier) in kaart gebracht hoe het er voorstaat met de vitaliteit van vele recreatiebedrijven.

Een paar weken geleden vroeg een vriend van me ‘Ik hoor je wel eens over bedrijfsbezoeken, maar wat doe je eigenlijk met een vitaliteitsonderzoek?’. Goede vraag!

Die goede vraag zette me aan het denken. Het zou handig zijn om kort en bondig uit te kunnen leggen welke diensten we bieden op dit gebied. Zo gezegd, zo gedaan! Samen met mijn collega’s ging ik aan de slag en zette ik op een rij welke diensten we bieden voor gemeenten, provincies en regio’s.

Kansenkaarten? Wat zijn dat dan en wat kan je er mee? Een verdiepende vitaliteitsscan? Oké, maar waarom dan?

De antwoorden hierop hebben we vorm gegeven in een prachtige productsheet: een bondig overzicht van al onze vitaliteitsdiensten. Deze delen we graag met u! Download hem hier!

 

Heeft u vragen en wilt u meer weten?

Een vitaliteitsonderzoek is altijd maatwerk en wij lichten onze diensten graag toe. Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts om te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet tot spreeks!