LeefstijlenProjecten

Gemeente en ondernemers willen ontwikkelen
De gemeente Landerd heeft een sterk toeristisch profiel en wil dit graag verder ontwikkelen met haar ondernemers in het verblijf en de horeca. De ondernemers in Landerd zijn actief in het (door)ontwikkelen van hun bedrijf. Juist daarom kunnen ondernemers extra ondersteuning gebruiken in het maken van keuzes. Op welke doelgroep richten ze zich? Wat kan beter in de (online) vindbaarheid? Om deze vraagstukken goed aan te pakken biedt de gemeente de ondernemers een ‘Ken uw gast-traject’ aan.

Ken uw gast traject
Dit speciale traject biedt ondernemers de mogelijkheid om:

1. Aantrekkelijker te worden voor de doelgroep (met behulp van de leefstijlvinder) door het product en beleving nog beter op hen af te stemmen;

2. Zichtbaarder en vindbaarder te worden (online) o.a. door het aanpassen van de website;

3. Samen met een coach de kansen en mogelijkheden te verkennen voor het bedrijf.

Elkaar inspireren
In dit project werkt het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd samen met Jan Lowin IJzerman, online marketing expert. We begeleiden samen een groep ondernemers één op één met hun specifieke vraagstuk. In juni 2019 komen alle ondernemers bij elkaar, op uitnodiging van de wethouder, om te vertellen wat ze hebben geleerd en gedaan en wat dit traject hun heeft gebracht. Hopelijk veel inspiratie en gasten!

Tinco Lycklama ruimte vrij tijd waardevol toerisme visie beleid recreatie balans leefbaarheid

Tinco Lycklama

Expert leefstijlen

Auteurs

Tinco Lycklama ruimte vrij tijd waardevol toerisme visie beleid recreatie balans leefbaarheid

Senior adviseur & partner

Krachtige realist die relatie gedreven werkt.

Neem contact op