HomepageNieuws

Het thema ‘recreatie en toerisme’ staat meer dan ooit in de belangstelling. Steeds meer mensen gaan naar buiten om te recreëren. En de toerist heeft Nederland ook weer massaal gevonden.

Maar hoe profiteer je hier als bestemming van en is de sector wel vitaal genoeg? Hoe voorkom je overlast als gevolg van drukte? En is er überhaupt wel genoeg fysieke ruimte voor vrije tijd? Het lijken eenvoudige vragen, maar ze zijn complex en vragen om een goede kennis van de sector. De leergang recreatie en toerisme geeft u als beleidsmedewerker de inzichten en handvatten om samen met stakeholders vorm te geven aan een fijne leefomgeving. Een plek waar toerisme en recreatie zich in balans met de leefomgeving kunnen ontwikkelen.

 

Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd heeft deze leergang samen met CLOK ontwikkeld en biedt op een laagdrempelige manier versterking van uw kennis. En dat niet alleen, ook van uw vaardigheden, want u gaat ervaring opdoen. Aan de hand van enkele praktijkcasussen gaat u zelf aan de slag met de geboden inzichten. Benieuwd naar de modules en de opbouw van de leergang? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie en schrijf je in!

 

Klik hier voor de leergang recreatie & toerisme

Tinco Lycklama waardevol toerisme leefomgeving balans onderzoek advies

Tinco Lycklama

Expert Leefbaarheid en Leefomgeving