HomepageNieuwsFoto productsheets leefstijlen leefstijlvinder

25 Nieuwe e-mails om kwart voor 8 ’s ochtends. Het beantwoorden van e-mail op het recreatiepark, waar ik werkte als meewerkend bedrijfsleider, behoorde tot één van mijn (vele) taken. Vaak zat daar ook reclame tussen, van bedrijven die ons met een of ander product verder willen helpen. Vaak belandde die meteen in de prullenbak. ‘Voor dat soort dingen hebben we geen tijd, en we weten zeker toch wel hoe wij ons bedrijf moeten runnen’ was vaak de gedachte.

Achteraf blijkt dat ik toch niet alles wist…

Nu ik werkzaam ben bij het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd, kijk ik met een ander perspectief aan tegen dit soort mails. Aan deze kant van de tafel mag ik ervaren dat er tools zijn waar ik nog geen weet van had, zoals het in de praktijk brengen van de Leefstijlvinder. Ik had al wel eens van de Leefstijlvinder gehoord, maar ik deed het af als ‘dat werkt niet bij ons’. Nu ik zelf veel met de Leefstijlvinder werk, snap ik die gedachte van toen heel goed. Ik kon niet weten dat het ons kon helpen, ik wist simpelweg niet hóe ik het moest gaan gebruiken. Ik wist niet welke kennis ik mistte. Ondernemers zeggen dit ook letterlijk na een advies van ons bureau: ‘achteraf blijkt dat ik toch niet alles wist…’. We helpen u graag met het invullen van witte vlekken in kennis.

We hebben de afgelopen jaren steeds vaker vragen gekregen van ondernemers, o.a. voor Strand Horst, recreatiepark De Wildhoeve, Green Edge Pesse. Het gaat om marktonderzoek, haalbaarheidsstudies, analyses van doelgroepen en onderscheidend vermogen. En het mooie is, in veel provincies lopen op dit moment subsidieregelingen waar ondernemers aanspraak kunnen maken op vouchers, en dat biedt kansen voor ondernemers. Wij helpen u graag de kansen te pakken.

“Meer bezoekers, een sterke omzetgroei, en inspiratie om weer aan de slag te gaan met nieuwe producten”.

De bovenstaande quote is de conclusie van een ondernemer die heeft samengewerkt met Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. Enthousiast, betrokken en deskundig, dat is wat wij vaak horen van onze opdrachtgevers. En daar zijn we trots op.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat u nog niet weet? Neem direct contact op met Annemiek of Jan Jaap, of download hieronder onze productsheets om te zien hoe wij u kunnen helpen!

  • Bent u een ondernemer en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Download hier onze productsheets!
  • Vertegenwoordigt u een gemeente? Klik dan hier om te kijken hoe wij u verder kunnen helpen!
Martijn Huijgen toerisme advies recreatie ondernemers vitaliteit toerisme

Martijn Huijgen

Expert leefstijlen

Auteurs

Kritische en resultaatgerichte adviseur, met oog voor het grotere plaatje.

Neem contact op