Markt en consumentProjectenmonitor vrijetijdseconomie gemeente ermelo

Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is door de gemeente Ermelo benaderd om de effecten te meten van de Stimuleringsagenda Toerisme en Recreatie. Ondernemers in Ermelo kunnen door de Stimuleringsagenda investeren in kwaliteit en in productontwikkeling. Voor de gemeente is het van belang dat deze inspanningen op het gebied van toerisme en recreatie meetbaar zijn.

Om de effecten van de Stimuleringsagenda zo goed mogelijk te meten heeft de gemeente Ermelo ons gevraagd een meetmethodiek te ontwikkelen. Met de door ons ontwikkelde meetmethodiek kan de gemeente de komende jaren zelf makkelijk inzicht verkrijgen in hoe de sector er voor staat. De methodiek bestaat uit een deskstudie en ondernemersenquête. Bij de factsheet en vragenlijst voegen wij een handleiding toe, zodat het onderzoek de komende jaren zelf door de gemeente kan worden herhaald. Zo kan de gemeente de ontwikkeling op een betrouwbare manier volgen.

Meer weten? Of heeft interesse in een door ons ontwikkelde meetmethodiek waar u de komende jaren zelf uitvoering aan kan geven? Neem dan contact op met Annemiek Riefel via riefel@ruimteenvrijetijd.nl of 06-15640284.

Annemiek Riefel onderzoek advies ruimte vrije tijd toerisme recreatie

Annemiek Riefel

Expert onderzoek

Auteurs

Annemiek Riefel onderzoek advies ruimte vrije tijd toerisme recreatie

Senior adviseur

Betrokken adviseur die analyses snel omzet in concrete adviezen.

Neem contact op