HomepageLeefstijlenNieuws

Vanaf 6 april kunt u gratis testen voor welke leefstijl úw bedrijf aantrekkelijk is!  Dit zijn unieke tools voor horeca en verblijfsrecreatie bedrijven, bij elkaar geschikt voor duizenden bedrijven in de vrijetijdseconomie. De tools zijn gebaseerd op de Leefstijlvinder, dé meest gebruikte doelgroepsegmentatie in Nederland. U krijgt direct de uitslag van de test en daarnaast kunt u moodboards downloaden met concrete voorbeelden van een passende beleving voor uw bezoeker. En dit is alles geheel online en coronaproof!

Het enige wat u hoeft te doen is een link aan te vragen via http://ruimteenvrijetijd.nl/werkvelden/leefstijlen/. Maak uw keuze tussen een horeca test of een verblijfsrecreatie test, vul uw (bedrijfs)naam, plaats en e-mailadres in en u ontvangt een mail met daarin de link naar de test (we zullen uw gegevens enkel gebruik voor het toesturen van de link en niet gebruiken voor marketingdoeleinden).

Direct aan de slag met de resultaten?

Onze leefstijlpagina op onze website is compleet vernieuwd: informatie is makkelijker vindbaar, en tools zijn vanaf nu direct te downloaden vanaf ons kennisplatform. De leefstijlscan geeft meer inzicht in de doelgroepen waar uw bedrijf aantrekkelijk voor is. Op ons kennisplatform vindt u downloads met nog meer informatie om nog beter in te spelen op de wensen van uw doelgroep!

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze leefstijlexperts om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.