LeefstijlenProjectentoolkit west friese omring dijk leefstijlen

“De Westfriese Omringdijk slingert door het Westfriese landschap langs polders, molens, VOC-steden en stolpboerderijen, culturele verassingen en heerlijke streekproducten. Kom fietsen of wandelen, bezoek een museum en proef de producten direct van het land. Westfriesland; het bezoeken waard!” (bron: website Westfriese Omringdijk).

De Westfriese Omringdijk is een belangrijke trekpleister in West-Friesland, met gevarieerd aanbod voor de toerist en recreant. Tegelijkertijd liggen er uitdagingen om het bestaande aanbod te versterken, vraaggerichter te maken, en samenwerking te bevorderen tussen toeristische en culturele ondernemers. De provincie Noord-Holland is daarom een traject gestart dat cultuur en economie met elkaar verbindt, naar het voorbeeld van de pilot die al in de Regio Alkmaar heeft plaatsgevonden.

Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd past de leefstijlen toe en gebruikt hiervoor de toolkit ‘Leefstijlen cultuur’. (Culturele) ondernemers gaan hiermee aan de slag om zo vraaggericht te kunnen werken. Wij begeleiden de culturele instellingen en toeristisch-recreatieve ondernemers hierbij. Hierbij wordt nauw samengewerkt met het projectbureau van Westfriese Omringdijk.

Jan Jaap Thijs ruimte vrije tijd onderzoek recreatie toerisme vitaliteit

Jan Jaap Thijs

Expert leefstijlen

Auteurs

Jan Jaap Thijs ruimte vrije tijd onderzoek recreatie toerisme vitaliteit

Senior adviseur & partner

Betrokken, relatiegedreven en enthousiast.

Neem contact op
Ellen Ruiter ruimte en vrije tijd onderzoek advies leefstijlen leefstijlvinder workshops training

Medior adviseur

Ervaren projectmanager, breed inzetbaar in de gehele vrijetijdsmarkt.

Neem contact op