Vacature meeloopstage – Adviseur Vrijetijdseconomie

Onderzoeksbureau Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is op zoek naar een meeloopstagiair(e)! Studeer jij aan de WUR en heb jij affiniteit met onderzoek op het gebied van toerisme en recreatie in Nederland? Solliciteer dan om meeloopstagiair(e) te worden bij ons Bureau!

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in de vrijetijdssector. We trekken door het hele land om de Nederlandse vrijetijdseconomie nóg sterker te maken, hierbij lettend op de

leefbaarheid voor inwoners en draagkracht van bestemmingen. Daarbij helpen we overheden met beleidsvraagstukken en voorzien we ondernemers van advies waarmee ze direct aan de slag kunnen.

 

Goed onderbouwd, toepasbaar en gedragen, dat zijn voor ons belangrijke waarden in een adviestraject. Daarbij kruipen we letterlijk in de huid van de toerist of recreant en zijn we veel ‘op locatie’ of bij de ondernemer, want daar gebeurt het!

 

Met onze specialistische kennis is geen enkel vraagstuk ons te uitdagend. We zijn actief op vijf werkvelden:

  • Vitaliteit verblijfsrecreatie
  • Waardevol toerisme en duurzaamheid
  • Ruimte voor recreatie
  • Markt en consument
  • Visievorming en beleid

 

We werken voor overheden, ondernemers, toeristische marketingorganisaties, recreatie- en natuurbeheerders en brancheorganisaties.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) adviseur vrijetijdseconomie. Herken jij je in onderstaande

punten? Dan zoeken wij jou.

• Je doet een opleiding aan de WUR in de richting duurzaam toerisme of aanverwant (bijvoorbeeld Urban Environmental Management of Tourism, Society & Management)

• Je bent 4-6 maanden beschikbaar

• Je kunt bij voorkeur in september 2024 beginnen

 

Waarom pas jij bij ons?

Omdat jij werkervaring op wil doen in een klein team met (in totaal ca. 15) gedreven, enthousiaste en deskundige collega’s. Jij bent op zoek naar afwisseling, uitdaging, flexibiliteit, en je combineert op pad zijn met werken op kantoor en thuiswerken als geen ander.

Van het woordje ‘onderzoek,’ en vooral de concrete toepassing daarvan, maakt je hart een sprongetje, maar je bent ook praktijkgericht, want jij kunt je goed verplaatsen in de opdrachtgever.

 

Wat bieden wij?

We bieden je een stageplaats voor 32-40 uur in de week, waar je de ruimte krijgt om te leren van het werken bij een adviesbureau. Je gaat diverse ‘toepassingen’ en methodes leren kennen en ontdekken wat bij jou past. En, wie weet houd je er nog een mooie baan aan over! We bieden je een stagevergoeding van €400,- per maand en een reiskostenvergoeding.

We bieden je een functie in een energieke en dynamische organisatie met een unieke manier van werken. Er is in dit team voldoende ruimte voor gezelligheid, door o.a. onze maandelijkse borrel, lunchwandelen en ons jaarlijkse teamuitje. We ontmoeten elkaar in ieder geval elke maandag op ons kantoor in Arnhem. De rest van de week zijn we veel samen op pad in de regio’s waar wij voor werken.

Ook werken we regelmatig vanuit huis. Onze organisatie is professioneel en informeel.

Nina Ruigrok

Nina Ruigrok

Office manager

Geef een reactie