Annemiek RiefelProjectenKennismakelaar achterhoek

Achterhoek Toerisme werkt samen met de Achterhoekse gemeenten en ondernemers aan een toekomstbestendige toeristisch- recreatieve sector. Na een uitvoerige periode van inventarisatie is een Achterhoekse Vrijetijdsagenda voor de periode 2016-2020 opgesteld. Annemiek Riefel van het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is voor 18 uur per week aangesteld als Kennismakelaar Vrijetijdseconomie. Als Kennismakelaar geeft Annemiek samen met het toeristisch bedrijfsleven uitvoering aan het toekomstbestendig maken van de Achterhoekse Vrijetijdseconomie en probeert ze knelpunten tussen overheid en ondernemers te beslechten en innovatie te stimuleren.

Achterhoekse Vrijetijdsagenda 2016-2020

De Vrijetijdsagenda is het uitgangspunt voor de werkzaamheden van de Kennismakelaar. In de Vrijetijdsagenda zijn meerdere projecten opgenomen, waaronder aansluiten bij Achterhoek2020 door innovatieve projecten op te zetten waar SmartIndustry en de vrijetijdssector optimaal van profiteren, productinnovatie stimuleren met cross overs uit de topsectoren, gastheerschap bevorderen en kennisontwikkeling bespoedigen zodat ondernemers gerichtere keuzes kunnen maken in doelgroepen, productontwikkeling en vermarkting. Met als doel samen de toeristische en recreatieve sector in de Achterhoek te versterken om meer toeristen te trekken, die langer verblijven en meer besteden. Annemiek fungeert in haar rol als Kennismakelaar als een verbinder, een schakel tussen overheid en ondernemers en aanjager van (nieuwe) initiatieven.

De uitvoering van de werkzaamheden van Annemiek vinden plaats in nauw overleg en afstemming met de Achterhoekse gemeenten en Achterhoek Toerisme. Annemiek is in de Achterhoek bereikbaar via 06-15640284 of a.riefel@achterhoek.nl. Meer weten over de functie van Annemiek als Kennismakelaar Vrijetijdseconomie of de Achterhoekse Vrijetijdsagenda? Neem dan contact op met Annemiek via bovenstaande contactgegevens.

De resterende drie werkdagen is Annemiek werkzaam voor het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd.

Annemiek Riefel onderzoek advies ruimte vrije tijd toerisme recreatie

Annemiek Riefel

Expert verbinder

Auteurs

Annemiek Riefel onderzoek advies ruimte vrije tijd toerisme recreatie

Senior adviseur

Betrokken adviseur die analyses snel omzet in concrete adviezen.

Neem contact op