Martijn HuijgenVitaliteitvitaliteit veluwse gemeenten

Vanuit het programma ‘vitale vakantieparken’ is er de behoefte om de basisinformatie over de vakantieparken in de Veluwse gemeenten op orde te krijgen. Om de resultaten van het programma inzichtelijk te maken, is het nodig om over de juiste informatie te beschikken. Ook is de ambitie genoemd om dat er in 2023 voor elk park een plan is gemaakt. Hiervoor is het ook van belang dat het perspectief van de ondernemer en het park zelf beter in beeld komt.

Training vitaliteitsmodel van BRVT

In overleg met de provincie en betrokken gemeenten is gesproken over een passende wijze waarop deze informatie kan worden opgehaald op parkniveau. Op basis daarvan is gekozen voor één aanpak.

Voor het ophalen van de informatie op parkniveau wordt gebruik gemaakt van het vitaliteitsmodel, ontwikkelt door Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd. Om hiermee wegwijs te geraken heeft BRVT 3 training gegeven aan de betrokken ambtenaren waarin de methodiek werd uitgelegd. Hierin zijn diverse casussen besproken om antwoord te geven op de vraag ‘wanneer is een vakantiepark vitaal?’. Daarnaast fungeerde de experts van ons bureau als vraagbaak en klankbord voor de betrokken ambtenaren om lastige cases tussendoor te bespreken.

Wilt u meer informatie?

Wij helpen u graag bij uw uitdagingen op het gebied van vitale recreatiebedrijven. Voor meer informatie of even kennis maken, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze experts!

Martijn Huijgen toerisme advies recreatie ondernemers vitaliteit toerisme

Martijn Huijgen

Expert vitaliteit

In het kort

fiber_manual_record 18 deelnemers

fiber_manual_record 3 dagdelen training

fiber_manual_record ruime ervaring

fiber_manual_record vitale vakantieparken

fiber_manual_record huijgen@ruimteenvrijetijd.nl

fiber_manual_record + 31 (6) 21828023

Auteurs

Jan Jaap Thijs ruimte vrije tijd onderzoek recreatie toerisme vitaliteit

Senior adviseur & partner

Betrokken, relatiegedreven en enthousiast.

Neem contact op

Kritische en resultaatgerichte adviseur, met oog voor het grotere plaatje.

Neem contact op