HomepageNieuws

Het is vandaag voor ons een bijzondere dag. 10 jaar geleden stonden er twee bureaus en twee laptops klaar op een zolderkamer in Bunnik. Verstopt achter de badkamer en de wasrekken gingen Tinco en Jan Jaap het avontuur aan: wij startten  het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. Het was in Nederland een  lastige tijd door de financiële crisis. Bedrijven gingen failliet, overheden en ondernemers hielden de hand op de knip. We spraken met elkaar af om het ondanks alle onzekerheden het gewoon te gaan doen; niet wetende of het een succes zou zijn en of het schip ergens zou stranden. Wat zou volgen is een prachtige, hectische, ingrijpende en soms emotionele periode. Vol energie, vol ideeën, vol vertrouwen, maar toen we startten ook nog zonder een uitgebreid portfolio, geen ondernemerservaring en zonder een gedegen plan voor de toekomst.

 

10 jaar later

Vandaag is het precies 10 jaar later. Geen zolderkamer meer, maar een kantoorruimte in Arnhem. Niet meer met z’n tweeën, maar met tien betrokken, deskundige en enthousiaste collega’s. We hoeven niet meer ‘met de pet’ langs in een beperkt netwerk in de hoop op een opdracht, maar mogen ons gelukkig heten met een enorm divers, betrokken netwerk, waar we samen mee mogen werken aan waardevolle projecten op de relevante actuele thema’s.

Het heeft ons ver en veel gebracht. En we zijn nog niet klaar. De vraagstukken zijn te interessant, het netwerk is te boeiend, en het plezier in ons werk is alleen maar toegenomen!

Samen werken aan bloeiende bestemmingen

Natuurlijk staan we niet waar we nu staan zonder iedereen die als opdrachtgever, samenwerkingspartner, respondent, betrokkene of gewoonweg geïnteresseerde ons heeft gesproken, bevraagd, gevolgd of ingeschakeld. We hopen dat u dat blijft doen en samen met ons wilt blijven werken aan bloeiende bestemmingen: regio’s met een vitale vrijetijdssector waar kwaliteitstoerisme de plek tot bloei kan brengen.
Om deze hoop kracht bij te zetten, willen we u graag allemaal via een symbolisch cadeau bedanken. Onze hoop is dat velen van u het cadeau in ontvangst zullen nemen, zodat overal in Nederland we een kleine symbolische impuls kunnen geven aan die bloeiende bestemmingen.

 

Wilt u ook biologische bloemzaden  van ons ontvangen?
U ontvangt dan van ons biologische bloemzaden van kleurrijke en voedselrijke bloemen in een klein eierdoosje. Deze zaadbommetjes van Ecomondo bevatten een mix van éénjarige en meerjarige bloemen. De zaden zijn niet genetisch gemanipuleerd (GMOvrij). De aarde en de klei zijn turfvrij, zodat de biodiversiteit elders behouden blijft en er niet onnodig CO2 vrijkomt. De verpakking is volledig plasticvrij en natuurlijk dragen de bloeiende bloemen, bij u op het bedrijf, op het gemeente- of provinciehuis, of gewoon bij u thuis een klein beetje bij aan een aantrekkelijke leefomgeving voor insecten.

 

Doet u mee? Hoe meer bloemen in het voorjaar er door het hele land groeien, hoe groter onze impact is.

Wilt u de biologische bloemzaden ontvangen, stuurt u dan een mail naar info@ruimteenvrijetijd.nl met uw naam, uw organisatie en het adres voor de bezorging.

 

We hopen op een hoge respons van uw kant en hopen nog vele jaren met u te mogen werken.

Dank voor al het vertrouwen en graag tot snel!

 

Auteurs

Jan Jaap Thijs ruimte vrije tijd onderzoek recreatie toerisme vitaliteit

Senior adviseur & partner

Betrokken, relatiegedreven en enthousiast.

Neem contact op
Tinco Lycklama ruimte vrij tijd waardevol toerisme visie beleid recreatie balans leefbaarheid

Senior adviseur & partner

Krachtige realist die relatie gedreven werkt.

Neem contact op