Annemiek RiefelProjectenVisievormingVisie recreatie

“Het is nu fijn wonen, werken en recreëren in Sliedrecht. Maar hoe zorgen we dat dat zo blijft? Hoe houden we droge voeten? Hoe behouden we de voorzieningen? Hoe zorgen we dat onze kinderen gezond en veilig kunnen opgroeien? Kortom, wat voor gemeente willen we zijn? Dat en nog veel meer komt terug in de Omgevingsvisie voor Sliedrecht. De Omgevingsvisie is een strategische visie voor de lange termijn en we schrijven erin op hoe we onze leefomgeving willen inrichten.”

Visie op recreatie

Bovenstaande tekst staat op de website van de gemeente Sliedrecht. De gemeente Sliedrecht is begin 2020 gestart met het ontwikkelen van een Omgevingsvisie. Recreatie is daarin één van de belangrijke bouwstenen. Op dit moment kent de gemeente Sliedrecht geen visie op recreatie en toerisme. Daar is wel behoefte aan, als onderdeel van de Omgevingsvisie en als toetsingskader voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom heeft de gemeente ons gevraagd om tot een analyse van en visie óp recreatie en toerisme in de gemeente Sliedrecht te komen.

Vraag- en aanbodanalyse

Op dit moment is er nog weinig inzicht in de bestaande recreatieve situatie in Sliedrecht en de kansen en mogelijkheden. Daarom gaan we allereerst aan de slag met een goede analyse. Daarbij kijken we onder andere naar de verhouding tussen het bestaande aanbod en de vraag van de eigen inwoner en gast. In het najaar van 2020 wordt de visie opgeleverd.

Annemiek Riefel onderzoek advies ruimte vrije tijd toerisme recreatie

Annemiek Riefel

Expert visievorming

In het kort

fiber_manual_record  Recreatie visie

fiber_manual_record  Leefstijlvinder

fiber_manual_record  In opdracht van de gemeente Sliedrecht

fiber_manual_record  Vraag- en aanbodanalyse

fiber_manual_record  Visievorming

fiber_manual_record  Drechtsteden

Auteurs

Annemiek Riefel onderzoek advies ruimte vrije tijd toerisme recreatie

Senior adviseur

Betrokken adviseur die analyses snel omzet in concrete adviezen.

Neem contact op

Adviseur

Breed georiënteerd, streeft naar het beste resultaat.

Neem contact op