Nikolien van Isterdael

Enthousiaste projectleider, mensgericht en hands-on.

Nikolien is een enthousiaste, betrokken en gedreven adviseur met passie voor de vrijetijdssector. Ze is breed georiënteerd en inzetbaar op de meest uiteenlopende opdrachten. In haar projecten werkt zij pragmatisch – met een hands-on mentaliteit houdt zij het doel voor ogen.

 

Nikolien heeft in het verleden in opdracht van 13 gemeenten zorggedragen voor het effectief en efficiënt beheer en onderhoud van routestructuren en het adviseren en ontwikkelen van nieuwe routes en route-gerelateerde producten. Daarbij verloor zij de eindgebruiker nooit uit het oog.

 

Balans in belangen

Nikolien wordt blij als ze in een project alle neuzen dezelfde kant op krijgt. Door goed te luisteren, haar inlevingsvermogen te gebruiken en verbindingen te leggen, levert ze een resultaat op waar iedereen zich in kan vinden.

 

Gezelligheid, afwisseling en zon

Haar vrije tijd besteedt Nikolien graag met vrienden en familie. Een wijntje drinken, naar een cabaretvoorstelling gaan en af en toe een dansje maken op een festival. Tijdens haar vakantie gaat ze het liefst naar plekken waar ze nog niet geweest is, met één voorwaarde –als de zon maar schijnt. Lekker eten, snorkelen, wandelen en cultuur snuiven zijn dan haar favoriete bezigheden.

In het kort

fiber_manual_record Adviseur

fiber_manual_record Expertise: breed georiënteerd

fiber_manual_record Pragmatisch en hands-on

fiber_manual_record Nieuwsgierig en enthousiast

fiber_manual_record Leefstijl: plezierzoeker

fiber_manual_record Blij moment: iets verrassends ontdekken

Uitgelichte projecten van Nikolien