Natasja Sonderen

Kritisch en ambitieus, strevend naar het beste resultaat.

Natasja is opgeleid tot toerisme professional en heeft een brede interesse. Ze is een betrokken en gedreven adviseur en streeft altijd naar het beste resultaat.

Ambitieus, leergierig en kritisch

In haar opleiding heeft Natasja veel samengewerkt met verschillende bedrijven in het toeristische werkveld. Zo heeft ze gewerkt aan opdrachten voor verschillende thema’s in binnen en buitenland. Ze is ambitieus, kritisch en leergierig en zal er alles aan doen om werk te leveren van hoge kwaliteit dat de perfecte balans vindt tussen gefundeerd advies en toepasbaarheid in de praktijk.

Werken aan een duurzame toekomst

Samen werken we aan een duurzamere toekomst voor het toerisme. Om dit te realiseren is kennis cruciaal. Haar ambitie is om een positieve en duurzame bijdrage te leveren aan de toerisme- en vrijetijdssector. Vitaliteit en leefbaarheid zijn daarom onderwerpen waar ze erg enthousiast van wordt.

Avontuurzoeker

Natasja is een avontuurzoeker. Het liefst gaat ze in haar vrije tijd de natuur in of bezoekt ze nieuwe plekken om nieuwe ervaringen op te doen. En op vakantie gaat ze het liefst naar het buitenland en elke keer naar een ander gebied waar vele nieuwe culturen te ondervinden en plekken te ontdekken zijn.

In het kort

fiber_manual_record Adviseur

fiber_manual_record Werkvelden: breed georiënteerd

fiber_manual_record Kritisch en gedreven

fiber_manual_record Drijfveer: werken aan duurzame oplossingen

fiber_manual_record Leefstijl: avontuurzoeker

fiber_manual_record Blij moment: nieuwe ervaringen opdoen

Uitgelichte projecten van Natasja

Geef een reactie