Jeske van Gerven

Doelgerichte adviseur, met passie voor de vrijetijdssector

Als telg uit een familie van recreatieondernemers is Jeske als in vis in het water in de vrijetijdssector. Complexe vragen pelt zij af tot de kern, om daar vervolgens vol energie te werken aan oplossingen.

Specialist in verblijfsrecreatie

Jeske is een specialist op het vlak van verblijfsrecreatie. Zij bezocht, analyseerde en adviseerde de laatste jaren vele bungalowparken, groepsaccommodaties, hotels en campings. Voor gemeenten, provincies en regio’s werkt Jeske aan onderbouwing voor beleidskeuzes.

Doelgericht onderzoek met toepasbaar advies

Binnen het thema ‘vitale vakantieparken’ is Jeske erg bevlogen en bekend. Ze verricht daarbinnen veel onderzoek en geeft adviezen op accommodatieniveau en op regioniveau. De doelmatigheid van Jeske komt zeer goed tot zijn recht bij het maken van uitvoeringsagenda’s. Het inventariseren van belangen en het zoeken van een juiste balans tussen die belangen, geeft Jeske energie. Onder andere binnen het thema ‘erfgoed’ heeft Jeske deze belangen diverse keren in kaart gebracht en afgewogen, samen met opdrachtgevers.

Avontuurzoeker met een vleugje stijlzoeker

Hoewel Jeske een echte ‘backpacker’ is, zoekt ze het de laatste jaren dichter bij huis omdat zij jonge kinderen heeft. Oostenrijk is een van de favoriete bestemmingen, maar op Fins Lapland werd ze, in -43℃ en onder het Noorderlicht, verliefd. Zolang een activiteit verrassend is en niet al te druk bezocht, kan Jeske ervan genieten. Zij is daarmee een avontuurzoeker, maar heeft ook wel wat trekjes van een stijlzoeker (‘want een beetje comfort is wel prettig’).

In het kort

fiber_manual_record Senior adviseur

fiber_manual_record Expertise: verblijfsrecreatie

fiber_manual_record Van onderzoek naar concreet advies

fiber_manual_record Drijfveer: balans tussen verschillende belangen

fiber_manual_record Leefstijl: avontuurzoeker

fiber_manual_record Blij moment: (toegepaste) kunst en architectuur

Uitgelichte projecten van Jeske

Geef een reactie