Marie van de Meeberg

Met oog voor detail, altijd strevend naar kwaliteit

Marie is opgeleid tot toerisme professional en heeft een brede interesse. Ze bekijkt graag zaken vanuit verschillende perspectieven om zo tot het beste resultaat te komen.

 

Duurzaam resultaat

Door haar combinatie van een commercieel gerichte toeristische opleiding met een maatschappelijk gerichte toeristische opleiding kan Marie situaties en beslissingen in het grote plaatje plaatsen. Hierbij vindt ze het belangrijk om ideeën en veranderingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken om een duurzaam resultaat te creëren.

 

Constant in beweging

Volgens Marie is de toerismesector constant in beweging. Verandering en het vereiste aanpassingsvermogen van ondernemers om vitaal te blijven, vindt Marie interessant. Vooral in de omschakeling naar een duurzamere en eerlijkere toerismesector ligt haar passie.

 

Zoekend naar inzichten

Als inzichtzoeker is Marie altijd geïnteresseerd om meer te leren. Een vakantiebestemming verlaten zonder kennis over de lokale geschiedenis? Dat is voor haar lastig voor te stellen. Ze trekt graag naar nieuwe bestemmingen om te proeven van de lokale cultuur.

In het kort

fiber_manual_record Adviseur

fiber_manual_record Werkvelden: breed georiënteerd

fiber_manual_record Met oog voor detail, altijd strevend naar kwaliteit

fiber_manual_record Drijfveer: denken in oplossingen voor iedereen

fiber_manual_record Leefstijl: inzichtzoeker

fiber_manual_record Blij moment: nieuwe dingen ontdekken

Uitgelichte projecten van Marie

Geef een reactie