onderzoek en advies in recreatie en toerisme

wie zijn wij - annemiek riefel

Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd is in 2011 opgericht door Tinco Lycklama à Nijeholt en Jan Jaap Thijs, die beiden jarenlange ervaring hebben opgedaan met onderzoek en advies in de vrijetijdssector als projectleiders en senior adviseurs bij het Kenniscentrum Recreatie.

Annemiek Riefel

(Leefstijl: Stijlzoeker) heeft een toerisme-, recreatie- en marketingachtergrond en de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in onderzoek en regio- en citymarketing bij het Kennispunt van MarketingOost en het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT). Ze heeft ruime ervaring als onderzoeker binnen de vrijetijdssector, kent de trends en ontwikkelingen, en weet deze toepasbaar te maken voor ondernemers en overheden binnen de vrijetijdssector. Annemiek legt graag de link van theorie naar praktijk. Haar specialiteiten binnen het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd zijn marketing, consumentengedrag, vraag- en aanbodanalyses, leefstijlanalyses volgens de Leisure Leefstijlen, beleidsonderzoek en presenteren.

Als stijlzoeker gaat ze graag op vakantie en maakt ze bij voorkeur verre reizen. In haar vrije tijd beleeft ze met plezier cultuur(historie) en natuur te voet of met de fiets, is ze actief in het verenigingsleven, schrijft ze toneelstukken en staat ze een paar avonden in de week op de tennisbaan.

Annemiek Riefel | Senior adviseur
Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd
Tel: 06 15640284
Mail: riefel@ruimteenvrijetijd.nl

LinkedIn

Twitter